香港一世發論壇

標題: 第一次 美妙 report [打印本頁]

作者: 恩尼斯達    時間: 2010-1-19 00:19
標題: 第一次 美妙 report
今晚 10點幾  ..... 悶悶地... 又好耐無上指壓
但又想試試新地方  ... 咁就去左美妙....
(個location幾remote, 唔似 spring autumn , king wa 果d咁 "陽" ,  唔怕俾親友見到 )

無曬房    都等左幾個字      keeper 哥哥幾 nice    幾 talkative

最後俾左 cici我

cici 個樣係我cup of tea!  如果 10年前... 一定好正     
個 process 又係果D標準野 , 唔洗多講

一句講曬    "一定有下次"

by the way , keeper 哥好似俾左間佢私人房俾我....  有電腦... 有 cable  modem ... 有 NOW 解馬器  
作者: ballballlover    時間: 2010-1-19 13:08
作者: 槍手    時間: 2010-1-19 13:41
THANKS..
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-1-19 19:53
原帖由 ballballlover 於 19-1-2010 13:08 發表
達兄, 報告簡單左d, 但都要多謝你, 加5分!

個 keeper 讚你係 高學歷人仕     
作者: ballballlover    時間: 2010-1-19 22:19
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-1-20 00:56
原帖由 ballballlover 於 19-1-2010 22:19 發表

我都冇講過我讀邊課,又冇講讀到乜水平,佢都係搞估,唔好當真。

佢話你應該係 manager     

by the way , 果晚佢話有客買起左丁丁5個鐘     
作者: 龍兄    時間: 2010-1-20 01:14
report咁簡短
俾個章你啦
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-1-20 01:40
原帖由 龍兄 於 20-1-2010 01:14 發表
report咁簡短
俾個章你啦

明讚暗小     
作者: wayne997    時間: 2010-1-20 06:02
過程省略左
作者: ballballlover    時間: 2010-1-20 12:18
作者: hongkit1979    時間: 2010-1-20 12:32
原帖由 恩尼斯達 於 2010-1-20 00:56 發表

佢話你應該係 manager     

by the way , 果晚佢話有客買起左丁丁5個鐘     

好似話叮叮走左, 係咪就係比個位ching吊足五個鐘, 所以要閃
作者: ballballlover    時間: 2010-1-22 14:18
作者: 恩尼斯達    時間: 2010-1-23 00:03
原帖由 ballballlover 於 22-1-2010 14:18 發表

前日問過,話操勞過度 , 要休息幾日喎, 所以我都上唔到

過度操     
作者: ballballlover    時間: 2010-1-23 02:46
作者: 無所為    時間: 2010-1-30 00:19
good: ar lol我都想試下c c
作者: 無所為    時間: 2010-2-10 08:50
達兄 幾時再上美妙 出多個報告啊 多介紹幾個女女

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2