香港一世發論壇

標題: 兄弟們,我地share吊過既賓賓,香港既女女,中女,大波 [打印本頁]

作者: jamescena    時間: 2016-8-8 19:47
標題: 兄弟們,我地share吊過既賓賓,香港既女女,中女,大波
有女女wechat, whatsapp,我地互相share, wechat chat bros*** 但只係諗住呃contact就五好嗱,要互相share

作者: bookerfa    時間: 2016-8-9 13:12
我都想再試下,不過我v7比人封印左,就係比女友知我去揾印印。。。介紹吓呢!!
作者: mak0519    時間: 2016-8-9 15:54
v7……man61476989
作者: Ray偉    時間: 2016-8-9 16:14
Ray1605
作者: fernandomiu    時間: 2016-8-9 17:22
fernandomiu0910
Thanks
作者: JJkiller    時間: 2016-8-11 10:22

姐姐我有好多,不過就無中女人妻,如果你有都可以share下。Jjbignlong,題外話,如果師兄有姐姐既,可以吾使add我,我呢期對姐姐玩厭左,只對中女c9有性趣。

作者: ctcctk12    時間: 2016-8-15 00:42
我咩都有加 wechat 64776040
作者: mak0519    時間: 2016-8-15 16:08
師兄,你都冇既
作者: ian133    時間: 2016-8-19 12:52
師兄, 請加我, 我都有得交換!
V7: ian1331
作者: kissyou888    時間: 2016-8-24 01:33
厭倦了吃魚還要配合魚時間,服務又沒保障?遇到噁心魚卻只能自己苦吞?
厭煩了喝茶老是喝到苦茶,GTO售後服務態度差嗎?
其實,你可以享受更好的。
歡迎來茶茶的性福樂園,有別於別的茶坊,為你精心配對各種昧昧
①.約旅館旅館(自選)避免惹麻煩回家
②.全套服務(不跟MM私人聯絡方式)
③.滿意在現金消費維護客人消費權利
詳情洽LINE:kissyou888 你會遇到不一樣的fu

作者: igqusb    時間: 2016-11-23 21:34
小弟Wechat ID:igqusb
不過真係要小心,我上次試過個印印同我環保吹,中咗衣原體,雖然係FoC,但係睇醫生仲貴,最緊要係"能"痛
作者: Lvwxc    時間: 2016-11-29 23:40
Ching我都想食,請加我kelvinmelvin
作者: aumarco    時間: 2016-11-30 12:27
我有印尼妹可互相交換。
作者: tjiaxian    時間: 2016-12-14 16:49
   加    tan13719814464
作者: Liuwingnang    時間: 2016-12-24 16:32
有新下海的短髮中女,可以share we chat嗎?
作者: lamtsang    時間: 2017-4-14 21:37
pm lamtsang0923
作者: mic888mic    時間: 2017-4-15 10:19
請加我,mic888mic
作者: hugoccc    時間: 2017-11-16 14:52
hugochk8511 v7 thx

作者: Chuck7    時間: 2017-12-26 14:29
求交換
作者: Secretlawrence    時間: 2017-12-26 16:13
交換!wechat Dominiclee0405
作者: 床上十八郎    時間: 2018-7-11 08:26
我有D印賓可交換可以V7我lkc1232想換c9同中女
作者: 楊過    時間: 2018-7-13 21:42
Thanks for sharing....
作者: Lycan    時間: 2019-11-9 00:56
V7 lycan229
作者: xhunter555    時間: 2019-11-10 23:27
請問CHING仲有冇

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2