香港一世發論壇

標題: 西埸怡春苑l [打印本頁]

作者: tt9233    時間: 2016-6-7 17:52
標題: 西埸怡春苑l

剛上去睇第二條女個keeper小我老母.你地米能去西
作者: tt9233    時間: 2016-6-7 17:55
D女又西又老
作者: hksanwang    時間: 2016-6-7 18:23
同意,垃圾場,上次女女未夠鐘(仲有20分鐘才到鐘)自己走人,向keeper投訴也沒用!黑名單。
作者: 亚叻哥    時間: 2016-6-7 18:53
hksanwang 發表於 2016-6-7 18:11
同意,垃圾場,上次女女未夠鐘(仲有20分鐘才到鐘)自己走人,向keeper投訴也沒用!黑名單。 ...

咁都得?同厄錢冇分別!
作者: dogdog001    時間: 2016-6-7 19:30
西場怡春宛D,keeper係我去過指壓場最差的一間,因keeper對客非常冇禮貌,所以去過一次以後冇再去了。
作者: lookaround8888    時間: 2016-6-7 20:11
女又唔得,Keeper 又唔得,实執笠。
作者: ultramanpaul    時間: 2016-6-7 23:16
lookaround8888 發表於 2016-6-7 19:59
女又唔得,Keeper 又唔得,实執笠。

可能真係想執笠,跟住分錢。
作者: hklcp    時間: 2016-6-8 00:25

呢間真係唔掂,特別係個馬夫,我1-2年前去都係睇左第2個唔岩就開始屌我,之後黑名單左好耐,小弟指壓2年經驗,可以話係黑足怡春苑2年,近排見咁多報告先今年4月再去睇下,點知又係果個馬夫,我即刻走佢果條樓梯閃水~怡記想繼續做落去既話,炒9左個馬夫佢啦
作者: ckc1207    時間: 2016-6-8 01:02
我認同這個是西場,還請了一些西人做公主。西場配西人,簡直襯到絕。
作者: 亚叻哥    時間: 2016-6-8 01:34

記得當年小弟仲係初哥時,第一次上怡記,試完條女,覺得果D服務流程同廟街企企差唔多,咁啱果條女20幾,又天真又傻,我問佢做左幾耐(呢行),佢竟然答我今日剛剛落嚟,聽語氣唔似講笑!
我事隔起碼五年先敢再上去!
作者: henry1314    時間: 2016-6-8 01:34
呢個正一垃圾場 講撚明要走肥 比個肥婆我 真係汁撚左佢喇仆街 有感而發
作者: 59394    時間: 2016-6-8 08:26
大家對這間場的評語是這麼差,相信這間場一定要想想辦法改善!

我個人亦試過不只一次有師兄們的遭遇,敢言不是個別事件,嚴格來說,keeper真的趕客走,特別是一樓那位
作者: lookaround8888    時間: 2016-6-8 08:31
hklcp 發表於 2016-6-8 00:13
呢間真係唔掂,特別係個馬夫,我1-2年前去都係睇左第2個唔岩就開始屌我,之後黑名單左好耐,小弟指壓2年經驗,可 ...

不是四眼哥哥嗎?
作者: hklcp    時間: 2016-6-8 08:45
lookaround8888 發表於 2016-6-8 08:19
不是四眼哥哥嗎?

無留意佢有無帶眼鏡喎 總之係晏周果段時間個呀叔啦 惡過狗  
作者: lookaround8888    時間: 2016-6-8 09:11
hklcp 發表於 2016-6-8 08:33
無留意佢有無帶眼鏡喎 總之係晏周果段時間個呀叔啦 惡過狗

即走,話知佢。
作者: btsjiamusi    時間: 2016-6-8 16:11
好奇怪, 我都留咗唔少腳毛响怡記, 但對所有 keeper 都冇乜特別印象, 係兩年前我 book 咗個紅牌, 上到去佢仲問返我轉頭 "咦? 頭先入房果個唔係你咩?" 先插過佢地一鑊, 但整體都算 O K 噃, 唔通我咁好彩?
作者: 朋友    時間: 2016-6-10 09:55
十 一 台有個專幫怡春出帖嘅打手,小弟無知有次跟佢帖去搵食,伏到我即場喊出嚟!打手帖話囡囡28,9歲,但照我睇,冇4中都起碼4頭,正仆街!
作者: IXU    時間: 2016-6-10 11:25
對場主完全無回應係絕對失望。
作者: tt9233    時間: 2016-6-10 20:38
朋友 發表於 2016-6-10 09:43
十 一 台有個專幫怡春出帖嘅打手,小弟無知有次跟佢帖去搵食,伏到我即場喊出嚟!打手帖話囡囡28,9歲,但照 ...

同以,專幫怡春出帖嘅打手,一有人唱衰個埸,就比人狂炳
作者: handsomej    時間: 2016-6-11 16:24
Blacklist左九世了
作者: owl_2005    時間: 2016-6-14 07:40
嘩... 好彩... 多謝 ching, 可以去少間.
作者: wing0918    時間: 2016-6-14 10:03
多謝提點
作者: kmichael    時間: 2016-6-14 10:18
點解共多人弹,Keppee是差點、但場优點無人讚,是否早場$320,收得平的原因
作者: kmichael    時間: 2016-6-18 09:09
西埸囡越來越多,生意火紅,要抄魷除非執笠,要改割。由新执事掌手、似乎不可能
作者: gg1873    時間: 2016-6-19 21:45
kmichael 發表於 2016-6-14 10:06
點解共多人弹,Keppee是差點、但場优點無人讚,是否早場$320,收得平的原因

如講因果關係
收$320會令keeper態度轉差
定keeper態度差搞到要收$320
邊樣合理d

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2