香港一世發論壇

標題: 印印價錢一問 [打印本頁]

作者: 流浪人    時間: 2016-4-21 16:54
標題: 印印價錢一問
係交友apps問佢地開1000到1500兩個鐘,大家覺得平定係貴?
作者: joehi    時間: 2016-4-21 17:45
好貴!好令?
作者: RJJ168    時間: 2016-4-23 19:17
好能貴。。不要做貴市場~~
作者: 3kho    時間: 2016-7-8 23:30
好貴
作者: Ray偉    時間: 2016-7-9 08:13
通常五百至八百就有得搞
作者: KYORCAS    時間: 2016-7-9 08:54
咁視乎師兄你要求系乜 如果你系要求 3p SM 滴蜡 無套肛交 影相 拍片的話 價錢合理
如果一般普通的話 請勿做壞市場
作者: Howardwaiip    時間: 2016-7-9 12:57
真係開天殺價!
作者: Ray偉    時間: 2016-7-9 15:52
KYORCAS 發表於 2016-7-9 08:54
咁視乎師兄你要求系乜 如果你系要求 3p SM 滴蜡 無套肛交 影相 拍片的話 價錢合理
如果一般普通的話 請勿做 ...

師兄你有囡囡可以玩咁多嘢咩??交換下
作者: igqusb    時間: 2016-7-20 13:35

小弟Wechat ID:igqusb
不過真係要小心,我上次試過個印印同我環保吹,中咗衣原體,雖然係FoC,但係睇醫生仲貴,最緊要係"能"痛
作者: 152653844    時間: 2016-7-30 10:08
我之前約咗個,去時鐘,500蚊兩小時吊咗3獲,環保吹中出,之後她再約我去她屋企,兩獲,都系環保➕顏射,300搞掂,房錢都唔使
作者: 二連再二連    時間: 2016-7-30 17:36
152653844 發表於 2016-7-30 10:08
我之前約咗個,去時鐘,500蚊兩小時吊咗3獲,環保吹中出,之後她再約我去她屋企,兩獲,都系環保➕顏射,30 ...

師兄可唔可以比聯絡方法我?
又或者交換
作者: kissyou888    時間: 2016-8-24 01:28
厭倦了吃魚還要配合魚時間,服務又沒保障?遇到噁心魚卻只能自己苦吞?
厭煩了喝茶老是喝到苦茶,GTO售後服務態度差嗎?
其實,你可以享受更好的。
歡迎來茶茶的性福樂園,有別於別的茶坊,為你精心配對各種昧昧
①.約旅館旅館(自選)避免惹麻煩回家
②.全套服務(不跟MM私人聯絡方式)
③.滿意在現金消費維護客人消費權利
詳情洽LINE:kissyou888 你會遇到不一樣的fu

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2