香港一世發論壇

標題: 口爆左呢個性感少婦 [打印本頁]

作者: kk608    時間: 2015-11-30 00:03
標題: 口爆左呢個性感少婦
今日係深水埗長沙灣道一帶洗樓, 最後喺係171號揀中左潼潼呢位性感少婦
按鐘之後開門打量一下佢身材, 幾大波, 私私文文咁款, 類似出來偷食果款少婦
遇著呢D款式, 一於有殺錯冇放過, 入閘

入房抽下水, 少少怕羞吊下我癮, 對我黎講咁仲好玩, 慢慢服侍我除衫沖涼
過程好溫柔, 洗乾淨身蹲低做水中簫, 溫柔慢簫吹奏, 有時又奶下棍身, 有時又奶下袋底啜波子, 真係慾火湧上心頭, 拿拿聲拖佢出去上床玩正經野

瞓上床潼潼吸啜兩點開始, 攻勢一浪接一浪, 一手掃袋一手揸住我棒棒吹奏, 十分舒服唔想佢停, 吹到我支鐵棒有咁硬得咁硬, 示意佢過膠入洞, 每插佢一下都聽到丫丫呻吟叫聲, 再轉下狗仔, 籮柚都有d肉, 拮佢果時都做到啪啪聲響, 問佢有冇口爆, 佢話可以, 我即加快速度, 臨到預備想爆時抽出, 潼潼再發揮佢口技, 徹底口爆左佢, 真係爽歪歪, 等我射晒先離口

http://www.miss148.com/girl.php?GID=20468

作者: sk886    時間: 2015-11-30 13:53
口爆好過癮
作者: alongyong    時間: 2015-11-30 14:40
多謝推介
作者: Howardwaiip    時間: 2015-11-30 16:33
啜清晒啲精咪舒服晒Lor⋯⋯恭喜晒師兄!
作者: Rl232323    時間: 2015-12-1 00:13
So…good……
作者: comb    時間: 2015-12-1 18:28
免費口爆
作者: alongyong    時間: 2015-12-1 20:58
感謝師兄無私分享
作者: 阿豹    時間: 2015-12-2 15:15
thx for report
作者: ajaj    時間: 2015-12-3 00:54

作者: 大麻成    時間: 2015-12-4 17:57
nice sharing
作者: 黑衣人    時間: 2015-12-7 13:34
一試無妨

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2