香港一世發論壇

標題: marlito 停止運作啟事 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2009-8-28 15:52
作者: ballballlover    時間: 2009-8-28 15:55
作者: 肥佬    時間: 2009-8-28 17:50
原帖由 ballballlover 於 2009-8-28 15:52 發表
linson兄話收到風:

由於廣告收入劇減,未能與支出平衡,且差額非在我們能承受的範圍。迫於無奈,我們只能在短期內結束服務,特此通知。

這個短信息只有你(論壇創始人)才會看到。

尼件事千真萬確, 個大网要摺埋WOR, 不過唔洗怕, 等茶王返嚟再起過一間屋畀虎兄佢0地再住過
作者: hkshrek    時間: 2009-8-29 11:06
原帖由 肥佬 於 2009-8-28 17:50 發表

尼件事千真萬確, 個大网要摺埋WOR, 不過唔洗怕, 等茶王返嚟再起過一間屋畀虎兄佢0地再住過   

不如話等中六合彩
作者: 肥佬    時間: 2009-8-29 18:39
原帖由 hkshrek 於 2009-8-29 11:06 發表

不如話等中六合彩

六合彩就真係有排你等LA, 虎兄, 旦茶王咪最多要你等個鬆D月DO, 佢就現身LA
作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-30 15:53
原帖由 肥佬 於 2009-8-28 17:50 發表

即係只可係呢岋見到肥佬,
作者: 肥佬    時間: 2009-8-30 16:40
原帖由 何鑫淼 於 2009-8-30 15:53 發表

即係只可係呢岋見到肥佬,

係牙, 今次禾刀要黏住尼DO LA, 星爺
作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-30 22:07
原帖由 肥佬 於 2009-8-30 16:40 發表

係牙, 今次禾刀要黏住尼DO LA, 星爺   

咁都好正常,最緊要開心.又唔好傷害到人
作者: 肥佬    時間: 2009-8-31 08:35
原帖由 何鑫淼 於 2009-8-30 22:07 發表

咁都好正常,最緊要開心.又唔好傷害到人

YEAH...........
作者: ballballlover    時間: 2009-8-31 08:44
作者: ballballlover    時間: 2009-8-31 08:45
作者: hkshrek    時間: 2009-8-31 10:36
原帖由 肥佬 於 2009-8-29 18:39 發表

六合彩就真係有排你等LA, 虎兄, 旦茶王咪最多要你等個鬆D月DO, 佢就現身LA   

肥佬兄,佢d時間表你咁熟
作者: hkshrek    時間: 2009-8-31 10:37
原帖由 ballballlover 於 2009-8-31 08:44 發表
This morning when I login:

壽終正寢
作者: 肥佬    時間: 2009-8-31 13:58
原帖由 hkshrek 於 2009-8-31 10:36 發表

肥佬兄,佢d時間表你咁熟

跟咗佢拱耐, 有乜唔知吖
作者: 肥佬    時間: 2009-8-31 13:59
原帖由 hkshrek 於 2009-8-31 10:37 發表

壽終正寢

茶王返嚟會起過間, 冇有洗驚
作者: hkshrek    時間: 2009-8-31 14:50
原帖由 肥佬 於 2009-8-31 13:59 發表

茶王返嚟會起過間, 冇有洗驚   

咁有信心
作者: 肥佬    時間: 2009-8-31 16:21
原帖由 hkshrek 於 2009-8-31 14:50 發表

咁有信心

佢不褸刀好為D兄弟着想GA LA
作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-31 22:34
原帖由 肥佬 於 2009-8-31 16:21 發表

佢不褸刀好為D兄弟着想GA LA   

由其肥佬你
作者: 肥佬    時間: 2009-8-31 23:41
原帖由 何鑫淼 於 2009-8-31 22:34 發表

由其肥佬你   

BIN係吖, 佢最唔LIKE禾就真, 禾吓吓刀撐佢行, 所以禾要離家出走JET, 星爺
作者: hkshrek    時間: 2009-9-1 10:53
原帖由 肥佬 於 2009-8-31 23:41 發表

BIN係吖, 佢最唔LIKE禾就真, 禾吓吓刀撐佢行, 所以禾要離家出走JET, 星爺   

佢鍾意同你玩,不過玩大左
作者: 肥佬    時間: 2009-9-1 11:37
原帖由 hkshrek 於 2009-9-1 10:53 發表

佢鍾意同你玩,不過玩大左

拱就痾冷炒粉LA
作者: hkshrek    時間: 2009-9-1 12:03
原帖由 肥佬 於 2009-9-1 11:37 發表

拱就痾冷炒粉LA   

間屋無左未嘗不是好事!大家可以從零開始
失去才懂得珍惜
作者: 肥佬    時間: 2009-9-1 12:51
原帖由 hkshrek 於 2009-9-1 12:03 發表

間屋無左未嘗不是好事!大家可以從零開始
失去才懂得珍惜

又係BOR
作者: linson    時間: 2009-9-1 13:35
原帖由 肥佬 於 2009-9-1 12:51 發表

又係BOR   

肥師伯, 我搬左屋 la, 尺貓
作者: ballballlover    時間: 2009-9-1 13:44
作者: hkshrek    時間: 2009-9-1 13:55
原帖由 ballballlover 於 2009-9-1 13:44 發表
搬屋都唔開個 party!!

過左保養期5淋先算啦
作者: 肥佬    時間: 2009-9-1 16:12
原帖由 linson 於 2009-9-1 13:35 發表

肥師伯, 我搬左屋 la, 尺貓

收DO
作者: ballballlover    時間: 2009-9-1 16:28
作者: linson    時間: 2009-9-3 09:14
原帖由 肥佬 於 2009-9-1 16:12 發表

收DO   

過兩日又要搬啦
作者: 肥佬    時間: 2009-9-3 09:21
原帖由 linson 於 2009-9-3 09:14 發表

過兩日又要搬啦

WA!!拱快
作者: 高大威    時間: 2009-9-5 20:36

Marlito免費論壇服務將由網存公司 ECfotop Limited 接手,現正進行資料轉移程序,預計需時2-5天

Marlito管理員 2009-9-2

作者: hkshrek    時間: 2009-9-5 22:05
原帖由 高大威 於 2009-9-5 20:36 發表

威哥,真係柳暗花明又一村
作者: 肥佬    時間: 2009-9-6 09:13
原帖由 hkshrek 於 2009-9-5 22:05 發表

威哥,真係柳暗花明又一村

HKSHREK兄, 唔好拱快歡喜住, 收DO路BIN社GA消息話, 新大業主會改為要收費网GA WOR

不過刀唔洗驚GA, 會館有成差不多三百會員, 每人所費有限錢JET

作者: hkshrek    時間: 2009-9-6 09:17
原帖由 肥佬 於 2009-9-6 09:13 發表

HKSHREK兄, 唔好拱快歡喜住, 收DO路BIN社GA消息話, 新大業主會改為要收費网GA WOR

不過刀唔洗驚GA, 會館有成差不多三百會員, 每人所費有限錢JET   

肥佬兄,你估俾錢就5會執粒咩
作者: 肥佬    時間: 2009-9-6 10:46
原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 09:17 發表

肥佬兄,你估俾錢就5會執粒咩

所以禾咪叫你唔好歡喜住LOR, 唔畀錢又返唔DO入去, 畀咗錢又怕佢冇其他AD支持, 毛耐又摺埋, 不如刀係0係48台尼DO LOR
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-6 14:38
原帖由 肥佬 於 2009-9-6 10:46 發表

所以禾咪叫你唔好歡喜住LOR, 唔畀錢又返唔DO入去, 畀咗錢又怕佢冇其他AD支持, 毛耐又摺埋, 不如刀係0係48台尼DO LOR   

如果佢改收錢既,咁同最近酒吧唔俾2:00賣酒有乜分別,即係搵野攪
作者: hkshrek    時間: 2009-9-6 16:40
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-6 14:38 發表

如果佢改收錢既,咁同最近酒吧唔俾2:00賣酒有乜分別,即係搵野攪

水哥,肥版主有新屋入火
就好似果d飲飽食醉撩住牙簽印印腳行出酒樓,對住樓下等位果班饑民陰陰笑
作者: 肥佬    時間: 2009-9-6 16:49

刀吾係拱講GA, 星爺, 世間上BIN有FREE LUNCH食得0架, 開一檔嘢冇錢搵不凸止, 仲要"銀"D錢出嚟做, 誠伯伯睇怕刀唔會拱笨賊卦
作者: 肥佬    時間: 2009-9-6 17:06
原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 16:40 發表

水哥,肥版主有新屋入火
就好似果d飲飽食醉撩住牙簽印印腳行出酒樓,對住樓下等位果班饑民陰陰笑

又唔好拱講禾, HKSHREK兄, 可能你冇在心JET, 其實茶王仲留低兩間屋係DO 0架, 你冇記低G MA, 就0係會館首頁最底果DO, 咪有一間後備屋係DO GA LOR, 茶王以前講過話, 會館有乜E郁, 就暫時返入去KA MA, 呢.........一發帖就亂馬果個牙, 仲有一間係藍色封面GA, 禾出走前仲入過去推過一推, 不過禾出走後就DETELE咗個网址G MA, 或者叫高佬搵搵吖, 虎兄
作者: hkshrek    時間: 2009-9-6 17:15
原帖由 肥佬 於 2009-9-6 17:06 發表

又唔好拱講禾, HKSHREK兄, 可能你冇在心JET, 其實茶王仲留低兩間屋係DO 0架, 你冇記低G MA, 就0係會館首頁最底果DO, 咪有一間後備屋係DO GA LOR, 茶王以前講過話, 會館有乜E郁, 就暫時返入去KA MA, 呢.........一 ...

肥佬兄,講吓笑
不過其實係人之常情,我都一樣會咬住牙簽印印腳

點都好啦!等威哥同大哥有乜搞作囉
況且呢度自由度都好高,志在吹水,無乜所謂
作者: 肥佬    時間: 2009-9-6 18:27
原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 17:15 發表

肥佬兄,講吓笑
不過其實係人之常情,我都一樣會咬住牙簽印印腳

點都好啦!等威哥同大哥有乜搞作囉
況且呢度自由度 ...

其實禾講第二果個FORUM, 當時禾0地刀出咗好多POST OR PHOTO 0架, 旦後來唔知因乜事棄用G MA, 禾仲記得虎兄你耐唔中刀有入去推推佢KA
作者: hkshrek    時間: 2009-9-6 18:36
原帖由 肥佬 於 2009-9-6 18:27 發表

其實禾講第二果個FORUM, 當時禾0地刀出咗好多POST OR PHOTO 0架, 旦後來唔知因乜事棄用G MA, 禾仲記得虎兄你耐唔中刀有入去推推佢KA   

果度有亂碼問題!搞5掂
作者: linson    時間: 2009-9-6 20:49
原帖由 肥佬 於 2009-9-6 09:13 發表

師伯, 你估個個會員肯交錢咩, 又個個壇主肯俾錢咩
作者: linson    時間: 2009-9-6 20:55

師兄, 冇野馬, 兩樣係唔同主題黎 BOR, 另外, 你相信真係有白吃午餐咩

以前會館有金句 思覺失調, 莫非, 肥師伯你仲刻骨銘心係咪
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-6 22:22
原帖由 肥佬 於 2009-9-6 16:49 發表

刀吾係拱講GA, 星爺, 世間上BIN有FREE LUNCH食得0架, 開一檔嘢冇錢搵不凸止, 仲要"銀"D錢出嚟做, 誠伯伯睇怕刀唔會拱笨賊卦   

咁我多明,燈油火立都係錢
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-6 22:24
原帖由 linson 於 2009-9-6 20:55 發表

師兄, 冇野馬, 兩樣係唔同主題黎 BOR, 另外, 你相信真係有白吃午餐咩

我想話呢,我本身句野係無乜惡意囉,但你唔撚使第一句就話我無野馬,你講野有你自由,但D語氣唔撚使咁撚差呀
作者: hkshrek    時間: 2009-9-6 22:33
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-6 22:24 發表

我想話呢,我本身句野係無乜惡意囉,但你唔撚使第一句就話我無野馬,你講野有你自由,但D語氣唔撚使咁撚差呀

水哥果然無令禾失望
作者: hkshrek    時間: 2009-9-6 22:37
原帖由 linson 於 2009-9-6 20:55 發表

"收錢" 同 "酒吧" 咪都係明知5冷得,都夾硬提出來,基本主題咪一樣 ,都係兩個字: 戇居
作者: linson    時間: 2009-9-7 00:12
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-6 22:24 發表

噢!原來我D語氣咁撚差呀!踩親你條...尾牙?
作者: linson    時間: 2009-9-7 00:20
原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 22:37 發表

"收錢" 同 "酒吧" 咪都係明知5冷得,都夾硬提出來,基本主題咪一樣 ,都係兩個字: 戇居

唔得? 收錢點解唔得呀? 只係視乎個service 點計jet, 俾左錢唔一定係間公司唔執, 但總好過一D 無處容身, 四處搵地方掛單既人好
作者: linson    時間: 2009-9-7 00:29
原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 16:40 發表

水哥,肥版主有新屋入火

係呀! 佢係笑果班孤兒仔, 睇開佢地個大佬又去左公幹唔見人之馬
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 00:40
原帖由 linson 於 2009-9-7 00:12 發表

噢!原來我D語氣咁撚差呀!踩親你條...尾牙?

禾就認為好撚差啦
要踩人條尾好似未有本事,
套用你地碌台果句:似擺條 jj出嚟俾人踩多d
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 00:48
原帖由 linson 於 2009-9-7 00:20 發表

唔得? 收錢點解唔得呀? 只係視乎個service 點計jet, 俾左錢唔一定係間公司唔執, 但總好過一D 無處容身, 四處搵地方掛單既人好

邊個話5得!明知無人會俾,硬要收錢,咁呢d咪搵嚟搞,戇居囉

乜有間屋好把冷閉咩 禾又真係5冷覺喎
你5見你c伯5開心咪走頭囉 知無,天真 lin
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 00:54
原帖由 linson 於 2009-9-7 00:29 發表

係呀! 佢係笑果班孤兒仔, 睇開佢地個大佬又去左公幹唔見人之馬

吹水論壇各人有自已時間安排,5見一排大有人在,少見多怪,話你天真無乜錯

仲有你幾時做左肥佬兄代言人
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 01:07
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 01:09
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 01:16
原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 01:07 發表
虎兄,水哥,唔好咁火,吹水求開心姐!

波兄,禾其實好明白,大家吹水,有時d野會過火自已5覺
但當對方話5妥,只要話一聲講笑,禾諗大家都會當無事!
禾就5鍾意d人再死撐,仲去話踩人條尾

你見之前個post,都驚自已過火,即刻同肥佬兄話講笑啦
http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=21001&extra=&page=4

作者: 肥佬    時間: 2009-9-7 08:13
原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 18:36 發表

果度有亂碼問題!搞5掂

好似唔係BOR, 亂馬果個係會館做後備GA WOR, 果個禾好似記得登入去時好麻Q煩, 同好似LOAD得好慢拱GA, 禾記得註册時, 唔係禾親自註册GA, 係茶王邦禾註冊後, 禾入去改過個密碼GA
作者: 肥佬    時間: 2009-9-7 08:16
原帖由 linson 於 2009-9-6 20:49 發表

師伯, 你估個個會員肯交錢咩, 又個個壇主肯俾錢咩

刀唔係GA, 係睇個壇主GA要求係乜JET
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 08:44
作者: 肥佬    時間: 2009-9-7 08:57
原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 01:09 發表
lin兄,可能你自己唔覺,你d語氣係重左d,難怪水哥,虎兄發火,大家以和為貴,唔好咁火,大家冷靜下。

BALL兄, 講真, 禾就真係好懷念係68台果段時間, 果DO真係你奌講刀得, 無論你彈佢AD上D囡囡, 又或者講友台GA囡, 版主阿傑仔刀冇話阿支阿左GA, 拱耐禾只係見過佢開過一次聲, 叫某個會員唔好作人身攻擊後, 就BAN咗果個會員JET, 旦可惜係07年, 一次GA運動, 就無疾而終, 禾0地過去友台, 又諸多限制, 所以茶王至開個FORUM嚟畀禾0地聚腳同吹水JET, 旦BALL兄你刀見LA, 因為係FREE GA, 幾個月就執一間, 夾夾埋埋刀搬過四五次屋, 其中一間仲係由美國回港渡假GA LAID兄起GA, 佢間仲慘, 得兩個多月DO就執咗, 唉....老實講, 起間屋真係費好多心血0架, 刚刚話有D起色JET, 凸然間就無疾而終, 乜刀攞唔番, 你話係咪哂心机吖, 尼熨個大業主算係拱GA LA, 執刀預早通G一聲, 等D會員入去攞番D嘢, 不過禾睇怕以後刀係同各位C-HING, 係尼DO吹水多GA 0勒, 因茶王起好會館後, 曾経講過話係最後一次起屋WOR, BALL兄, 禾相信你刀記得0架
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 10:05
原帖由 肥佬 於 2009-9-7 08:13 發表

好似唔係BOR, 亂馬果個係會館做後備GA WOR, 果個禾好似記得登入去時好麻Q煩, 同好似LOAD得好慢拱GA, 禾記得註册時, 唔係禾親自註册GA, 係茶王邦禾註冊後, 禾入去改過個密碼GA   

人老無記勝!仲有其它禾都5記得啦
同埋有時一換電腦,好多耐無用d野就無晒
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 10:17
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 10:19
作者: linson    時間: 2009-9-7 11:00
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 00:48 發表

邊個話5得!明知無人會俾,硬要收錢,咁呢d咪搵嚟搞,戇居囉

乜有間屋好把冷閉咩 禾又真係5冷覺喎
你5見你c伯5開心咪 ...

你點知冇人會俾, 係咪所有人話俾你知個個唔肯俾, 井底之蛀, marli to 未關閉之前你有冇去佢個 forum 睇過, 冇人肯俾?  肯每月俾一百幾十大有人在, 當然有D 學生哥話冇錢, 問 五蚊, 一二十得唔得tim

你地喜歡免費午餐, 冇人會阻止你地

依家接管 marli to 既公司都有年費論壇服務, 每年 600, 比對外國係貴左少少, 佢地係咪可靠就不得而知, 但不失為一個選擇, 但起碼可以定期攞番 d backup data, 可以直接管理

哈, 肥佬師伯出走, 冇係會館咪當堂開心晒 tim 啦, 係呢d 屋, 走下一個走下一個, 真係”乜有間屋好把冷閉咩”

作者: linson    時間: 2009-9-7 11:17
原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 01:09 發表
lin兄,可能你自己唔覺,你d語氣係重左d,難怪水哥,虎兄發火,大家以和為貴,唔好咁火,大家冷靜下。

我語氣重只係笑一d 鍾意免費午餐, 又唔去暸解情況既人, 一口咬定收費服務唔得之馬

我唔出 post 提佢地 marl ito 即將關門, 佢地會知咩, 會黎得切 "好在抄番A姐電話"咩, on the other hand 到依家個主持人有同佢地安排咩
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 11:50
原帖由 linson 於 2009-9-7 11:00 發表

你點知冇人會俾, 係咪所有人話俾你知個個唔肯俾, 井底之蛀, marli to 未關閉之前你有冇去佢個 forum 睇過, 冇人肯俾?  肯每月俾一百幾十大有人在, 當然有D 學生哥話冇錢, 問 五蚊, 一二十得唔得tim

你地喜歡免費午餐, 冇人會阻止你地

依家接管 marli to 既公司都有年費論壇服務, 每年 600, 比對外國係貴左少少, 佢地係咪可靠就不得而知, 但不失為一個選擇, 但起碼可以定期攞番 d backup data, 可以直接管理

哈, 肥佬師伯出走, 冇係會館咪當堂開心晒 tim 啦, 係呢d 屋, 走下一個走下一個, 真係”乜有間屋好把冷閉咩”

個問題5係俾5俾錢!人地大把肯俾錢,關禾鬼事!
係一件事上面有正反兩個意見,係吹水區好平常!
洗5洗話人:無野馬 !況且水哥個post 係答肥佬兄,都5知關你乜事!
肥佬兄鍾意屌屎忽,你5洗爭住做屎忽鬼呀嗎

乜野 "肥佬師伯出走, 冇係會館咪當堂開心晒 tim 啦" 又係你呢d人自話自說,思覺失調就去睇醫生啦
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 12:10
原帖由 linson 於 2009-9-7 11:17 發表

我語氣重只係笑一d 鍾意免費午餐, 又唔去暸解情況既人, 一口咬定收費服務唔得之馬

我唔出 post 提佢地 marl ito 即將關門, 佢地會知咩, 會黎得切 "好在抄番A姐電話"咩, on the other hand 到依家個主持人有同 ...

成日話人免費午餐 !網站要有高點擊率 / 瀏覽人次 先容易有廣告收入!要靠收會員果d會費,真係..........
論壇提供免費平台俾會員吹水,係 雙贏 之局 !呢個世界可以收錢,點會5收!
要收錢好多都係限於 Added Value Services  啦  
作者: linson    時間: 2009-9-7 12:11
多口提句, marli to 會係今晚進行測試復機運作, 試試啦, 據講全部資料都完整
作者: jerso    時間: 2009-9-7 12:16
We're all free to express our view & let us keep it this way in this forum.
CPak is such an “experienced player”and its better to let him make
his own answer.
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 12:41
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 12:43
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 12:48
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 12:51
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 13:13
原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 12:51 發表
我講句公道話, 開頭係lin兄語氣重, 而家虎兄重火,

希望大家以和為貴, 一人讓一步.

波兄,5係禾火重!
d人想俾錢又好,想收錢又好,呢d係好個人嘅諗法!
咁如果禾5想俾錢,又或者俾5起錢,咪5玩囉,有乜咁大件事!
同埋呢d係個市場去決定!5想俾果d咪去搵5洗俾錢果d囉!
但5可以話人想食免費午餐,亂九咁quote 人 post 笑鳩人、寸人囉
佢地碌台或者秘密基地習慣一言堂,我地一向都5係咁喎!乜有變咩
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 13:21
作者: 高大威    時間: 2009-9-7 21:19
Site 1:
http://www.best-forums.com/forums/loyau/
Invaded by AD....

Site 2:
http://loyau.adultforumhost.com/
Slow and code page problem.
作者: ballballlover    時間: 2009-9-7 21:48
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 22:01
原帖由 高大威 於 2009-9-7 21:19 發表
Site 1:
http://www.best-forums.com/forums/loyau/
Invaded by AD....

Site 2:
http://loyau.adultforumhost.com/
Slow and code page problem. :148craz ...

竟然兩個都仲未死
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 22:04
原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 21:48 發表

虎兄,BALL兄.,一句到尾,我多謝你地,每個人睇法唔同係正常.我地無必要再係呢樣野

討論下去,我地都係講番d開心野好過啦重有差D唔記得,肥佬我之前回你個POST係無惡意既,

如果有乜野誤會,我講聲SORRY.

作者: Dane    時間: 2009-9-7 22:35
水哥, tiger兄 ....... ......C侄 唔係 語氣重
而係 佢每次 接我地 嘅 話題 都係  "存心搵位 挑釁" .......
日子 過咗咁多 ..佢仲要 搵 肥佬出走呢件事 嚟想挑起 肥佬 唔開心嘅 情緒 .....
呢個 人 居心叵測 ...... 大家 唔駛同佢 客氣 ..

C侄 , 我明刀明槍 屌人嘅 ..... 依家 開門見山 話你係 搞屎棍
呢度 如果 抽起你嘅 留言 ...... 呢度某程度  都幾有 肥佬口中 當年 68台嘅 和諧

我地 無興趣 鋤你 .........不過你都唔好 嚟 興我地 , 更加咪諗住 搞亂 龍兄 呢個場 OK

作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 22:43
原帖由 Dane 於 2009-9-7 22:35 發表
水哥, tiger兄 ....... ......C侄 唔係 語氣重
而係 佢每次 接我地 嘅 話題 都係  "存心搵位 挑釁" .......
日子 過咗咁多 ..佢仲要 搵 肥佬出走呢件事 嚟想挑起 肥佬 唔開心嘅 情緒 .... ...

DANE兄,我都係個句,大家吹水既歡迎回應,講笑無防.你地同我都吹左一段時間,我都係第一次咁,我都係個句,你講笑

定搵野攪,我好清楚.唔撚鍾意我講既野,可以唔撚回.就係咁多
作者: Dane    時間: 2009-9-7 22:47
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 22:43 發表

DANE兄,我都係個句,大家吹水既歡迎回應,講笑無防.你地同我都吹左一段時間,我都係第一次咁,我都係個句,你講笑

係 friend 吹水 .... 我地 心知
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 22:49
原帖由 Dane 於 2009-9-7 22:47 發表

係 friend 吹水 .... 我地 心知

好彩我地係吹水,唔係吹燒
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 22:54
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 22:43 發表

........
作者: Dane    時間: 2009-9-7 22:54
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 22:49 發表

你好想咩 .......
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 22:54
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 22:49 發表

同埋5會一齊打鞭爐
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 22:55
原帖由 Dane 於 2009-9-7 22:54 發表

你好想咩 .......

我只係鐘意女人
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 22:56
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 22:54 發表

同埋5會一齊打鞭爐

又攞番D野出來講
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 22:57
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 22:56 發表

又攞番D野出來講

咁咪講 sorry 囉
作者: Dane    時間: 2009-9-7 23:01
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 22:57 發表

咁咪講 sorry 囉

東海堂 ......... 冰吹燒 月餅
水哥 , tiger兄 有無 試過

作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 23:05
原帖由 Dane 於 2009-9-7 23:01 發表

好耐之前,有兩個超群賣餅妹下海做指壓,
曾經引起過一陣迴響,5知有無兄弟有幸試過
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 23:07
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 22:57 發表

咁咪講 sorry 囉

我無話唔好喎
作者: Dane    時間: 2009-9-7 23:07
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 23:05 發表

美心 呢排 好多 大陸@妹做 .....我都未試過
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 23:07
原帖由 Dane 於 2009-9-7 23:01 發表

我咁多年都係食D傳統既月餅,其他未食過
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 23:07
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 23:07 發表

我無話唔好喎

都5係同你講
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-7 23:08
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 23:05 發表

賣餅咋喎,有幾唔同,唔通有西餅味
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 23:09
原帖由 Dane 於 2009-9-7 23:07 發表

美心 呢排 好多 大陸@妹做 .....我都未試過

OK 都請幾多新移民少婦
作者: hkshrek    時間: 2009-9-7 23:11
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-7 23:08 發表

賣餅咋喎,有幾唔同,唔通有西餅味

果時好似係超群執笠,d餅妹失業下海!
好似話著埋套賣餅制服,都5好話,幾有綽頭
作者: Dane    時間: 2009-9-7 23:12
原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 23:09 發表

OK 都請幾多新移民少婦

肥佬 新浦點

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2