香港一世發論壇

標題: 太子囡囡好可憐 [打印本頁]

作者: wallacepower    時間: 2014-4-11 00:34
作者: apollo2237    時間: 2014-4-11 00:55
個客環保插想>?
作者: 冬冬    時間: 2014-4-11 00:58
hello 炮哥, 你好!

你唔知咩事, 唔該你唔好亂幫囡囡出頭. 你來太子咁多次都知我冬冬為人, 絕對唔會因為一次半次投訢就罵個囡囡

仲叫佢執野走更加無可能. 個囡囡自己入房後, 好幾次係佢自己走出來唔做個客, 話個客俚樣有問題果樣又有問題

但其他囡囡入又完全無事, 類似事件係發生好多次, 其中有唔少係太子熟客, 咁講大家明白 類似事件係發生好多次,

其中有唔少係太子熟客, 咁講大家明白問題在於哪人啦. 如果唔信可以問番佢本人, 自己彈左人地仲要收人地錢

重覆又重覆發生................如果你唔信可以問其他太子熟客. 相信好多做過佢的客都可以證明我所講的事實.

因此今天又再發生此類事情我先炒左"咪咪".........

作者: wallacepower    時間: 2014-4-11 01:01
作者: 紅柴    時間: 2014-4-11 01:13
我是個普通人,與冬冬相識數載,眼見好多已經離開太子既囡囡都會返去探冬冬,冬冬絕不是一個不顧囡囡感受的人。
以上所說全是普通的事實

作者: wallacepower    時間: 2014-4-11 01:23
作者: wallacepower    時間: 2014-4-11 01:28
作者: 紅柴    時間: 2014-4-11 01:46
果然係四枝發達
作者: 苟姑娘    時間: 2014-4-11 08:43
果然係四枝發達
紅柴 發表於 2014-4-11 01:46

柴兄果然係唔識......字,應該係 "肢" 唔係 "枝"
作者: 紅柴    時間: 2014-4-11 11:20
柴兄果然係唔識......字,應該係 "肢" 唔係 "枝"
苟姑娘 發表於 2014-4-11 08:43

苟姑娘要進修下中文至得啦:
    通“肢”。人的手足與鳥獸翼足的總稱四枝堅固。――《管子·內業》若生四枝。――《荀子·儒效》人之有形體四枝。――《呂氏春秋·圜道》枝zhī
作者: 撒隆巴斯    時間: 2014-4-11 12:22
樓主, 你又唔係當事人, 你咪又係聽返嚟~
你敢肯定你所知嘅係事實之全部?
睇你 d 描述, 咪又係當事人自己主觀嘅片面之詞~
作者: 苟姑娘    時間: 2014-4-11 14:11
    通“肢”。人的手足與鳥獸翼足的總稱四枝堅固。――《管子·內業》若生四 ...
紅柴 發表於 2014-4-11 11:20

對唔住,又學到嘢喇
作者: 朋友    時間: 2014-4-11 14:53
冬冬係做女出身?!
作者: jerso    時間: 2014-4-11 17:06
樓主如果你係個男人, 就唔應該對個女人作人身攻擊
作者: IXU    時間: 2014-4-11 17:22
除咗中傷冬冬,我都唔係好明樓主想講D乜,你講到鐘房咁差,你好應該慶幸你錫果條女快D離開,條女比人炒咪啱哂囉,仲講咁多做乜。

每人管理一間公司都有自己的辦法,你理得人點管,如果女女有存在價值,鐘房點會亂炒,亦都唔會容許D粗魯客人糟質D女,咁做只會倒自己米,亦都完全唔合邏輯。
作者: wallacepower    時間: 2014-4-11 20:22
作者: 紅柴    時間: 2014-4-12 12:02
既然已將樓主既post搬泥呢度, 提議板主開返樓主既回應.
投訴又好, 亂講也吧, 各位師兄不會只看表面的, 就讓大家知道樓主寫乜, 師兄們會用合情合的智慧去分析 ( 呢樣樓主好明顯是沒有的).
作者: 小小牛    時間: 2014-4-14 18:00
    通“肢”。人的手足與鳥獸翼足的總稱四枝堅固。――《管子·內業》若生四 ...
紅柴 發表於 2014-4-11 11:20

嘩,柴兄巧勁呀

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2