香港一世發論壇

標題: 玩雙飛 [打印本頁]

作者: buddy    時間: 2012-5-2 02:38
標題: 玩雙飛
點解當我搵左d囡囡幾次之後,佢就建議我約埋佢姊妹玩雙飛,佢姊妹我亦試過,而雙方都知我有揾過對方(我糸指壓同K壓都遇過呢種情況)
作者: 肥佬    時間: 2012-5-6 13:24
點解當我搵左d囡囡幾次之後,佢就建議我約埋佢姊妹玩雙飛,佢姊妹我亦試過,而雙方都知我有揾過對方(我糸 ...
buddy 發表於 2012-5-2 02:38

点解 尼D咪叫有錢齊齊揾LOR, 拱刀唔明, 唉.........
作者: buddy    時間: 2012-5-7 20:31
我意思佢地同姐妹玩3P吾覺尷尬,如果我同兄弟一齊同條女玩3P就做吾出。不過肥佬師兄講得啱,佢地都糸為左搵錢。不過我試過同其他女講起時,佢地話吾玩3p(2女I男),所以我覺得其怪,反為好姊妹嬲我玩3P,不過可惜我吾玩架
作者: 肥佬    時間: 2012-5-7 21:42
我意思佢地同姐妹玩3P吾覺尷尬,如果我同兄弟一齊同條女玩3P就做吾出。不過肥佬師兄講得啱,佢地都糸為左搵 ...
buddy 發表於 2012-5-7 20:31

兩樣禾刀玩過, (即係兩女一男, 同埋兩男一女, 兩男兩女刀玩過三次TIM)只要D囡肯就OK GA LA
作者: harchai    時間: 2012-5-10 23:22
兩樣禾刀玩過, (即係兩女一男, 同埋兩男一女, 兩男兩女刀玩過三次TIM)只要D囡肯就OK GA LA    ...
肥佬 發表於 2012-5-7 21:42

兩男一女我未玩過,兩女一男玩過,但唔會再玩因為呢d 3p唔信會遇到第二次......
兩條女係les, 同我做工時侯合作無間,全無停手,我出左後,佢兩個仲互玩69 ,睇到我好快回氣再插2口2洞,全環保接觸。耶穌就5餅二魚,我就一九兩洞,你話係咪一生人一次就夠呢:148
作者: 肥佬    時間: 2012-5-11 19:31
兩男一女我未玩過,兩女一男玩過,但唔會再玩因為呢d 3p唔信會遇到第二次......
兩條女係les, 同我做工時 ...
harchai 發表於 2012-5-10 23:22

玩3P4P尼D嘢, 真係好講合拍性LOR, HARCHAI兄
作者: harchai    時間: 2012-5-11 23:01
玩3P4P尼D嘢, 真係好講合拍性LOR, HARCHAI兄
肥佬 發表於 2012-5-11 19:31

係呀,坐係䣓離睇既就踢佢走好過啦
作者: 肥佬    時間: 2012-5-12 16:25
係呀,坐係䣓離睇既就踢佢走好過啦
harchai 發表於 2012-5-11 23:01

作者: 火車頭    時間: 2012-6-5 09:26
咁激動0.0""

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2