香港一世發論壇

標題: iPhone上吾到論壇 [打印本頁]

作者: buddy    時間: 2012-4-8 23:48
標題: iPhone上吾到論壇
我是用3G的iPhone,每次上論壇都說連缐中斷,但廣告欄就可以進。
在家用boardband就沒問題,有師兄知道是什麼原因,求救
作者: arsenal620    時間: 2012-4-9 00:06
作者: buddy    時間: 2012-4-9 15:21
有無人可以教下我
作者: tmy323    時間: 2012-4-12 21:57
我都係自從上個月尾開始,部iphone 入唔到O黎, 有冇人解教下
作者: arsenal620    時間: 2012-4-13 12:37
作者: harchai    時間: 2012-4-16 23:01
回復 5# arsenal620
中午至7pm无论pc or smartphone都连接唔到讨论区
作者: 四眼仔    時間: 2012-4-17 01:03
回復  arsenal620
中午至7pm无论pc or smartphone都连接唔到讨论区
harchai 發表於 2012-4-16 23:01

chai兄
我上個月開始屋企電腦壞左,
手機入唔到論壇,所以無上來個多月,
現在新電腦到至上到論壇,手機仍然入唔到論壇.
作者: kkw    時間: 2012-4-17 01:21
我都有呢個問题出现,呢但論壇区肯定有問题
作者: harchai    時間: 2012-4-19 00:44
chai兄
我上個月開始屋企電腦壞左,
手機入唔到論壇,所以無上來個多月,
現在新電腦到至上到論壇,手機仍然 ...
四眼仔 發表於 2012-4-17 01:03

四眼兄,我就无论用公司pc or smartphone 乜方法刀好, office hour 就一定入唔到讨论区, 直情讨论区既板面刀唔得!!!
作者: Grey_Hunt    時間: 2012-5-13 21:17
我ok wor......
作者: arsenal620    時間: 2012-6-1 23:50

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2