區哥 發表於 2008-3-20 11:26

馬 交 情 侶 廂 座

以 前 蒲 馬 交 , 夜 總 會 同 桑 拿 永 遠 壁 壘 分 明 , 想 搵 高 質 靚 女 , 唱歌 、 飲酒 , 培 養感 情 先 至 上 房 , 自 然 係 揀 Night club ; 至 於 桑 拿 , 就 係 嘆 場 中配 套 , 同 埋 囡 囡服 務 , 女質 素 未 必 有 夜 總 會 咁 高 , 不 過 肯 定 玩 得 激 好 多 。 當 然 , 呢 種 不 成 文規 矩 , 近 年 間 已 經 被 打 破 。

Club 場 有 橙 牌 囡 囡 , 專 攻 「 激 情 」 玩 意 ; 骨 場 就 有 Show 睇 , 休 息 室 亦 有 女 陪 , 但 咁 都 未 夠 , 好 似 「 薀 莎 桑 拿 」 咁 , 仲 特 設 卡 拉 OK 房 , 即 係 你 可 以 Mark 個 浴 花 , 入 去 唱 陣 歌 先 都 得 , 如 此 一 來 , Club 同 桑 拿 之 間界 限 已 經 變 得 好 細 。
咁 都 唔 止 ,呢 間 場 又 有 新 貢 獻 ; 普通嘅骨 場 休 息 區 , 都 係 食 吓嘢、 按 吓 腳 、 做 吓 美 容 , 偏 偏 呢 度 就 開 闢一 列情 侶 廂 座 , 有 啲 就 開喺閣 仔 , 仲 有 部 份 有 趟 門, 真 係 裏面 做 乜都 得 !
呢 啲 似 床 嘅 沙 發 , 係 參 考 泰 國Spa 訂 做, 兩 個 人 瞓 上 去 , 位 置 啱啱好 。你 可 以 要 求 囡 囡 陪 你喺呢 啲 廂 座 中 食 吓、 傾 吓 偈 先 , 有 晒 熱 身 , 正 式 開 波 嗰 陣 就 自 然 更 加 有 Feel 啦 。:lol

chenjian62 發表於 2008-3-21 14:02

師兄,間場系邊度?未去過啊,唔該指點下,多謝!

區哥 發表於 2008-3-21 14:09

原帖由 chenjian62 於 2008-3-21 14:02 發表 http://www.hk148forum.com/images/common/back.gif
師兄,間場系邊度?未去過啊,唔該指點下,多謝!
澳門「 薀 莎 桑 拿 」:lol

cheukkelvin 發表於 2008-3-21 17:18

呢個時勢, 冇支盲公竹都唔知點去玩,感謝區哥:)

AK22 發表於 2010-8-17 18:21

:lol :lol :lol :lol
頁: [1]
查看完整版本: 馬 交 情 侶 廂 座