忍者龜 發表於 2024-3-28 23:45

我係被虐狂,雖然越痛先越high,但咁至係最高境界

自從老豆喺我讀初中時過咗身,屋企1全部都係女人,個個姨媽姑姐都就晒我,好似平時食乜餐,識乜人都安排好晒。
我發覺我身邊D女人真係太就得我啦,明明知我可能有怪癖都唔制止我,在家中佢地仲成日換衫唔關門,又唔帶胸圍通屋走,青春期間嘅我間中都有偷窺過佢地架。
我有夢遺佢地都當睇唔見,其實都幾監架,我仲成日喺洗衣機聞佢地D臭底褲同有味奶罩,間中仲會用來打J用,射到成個睪都係精液。
大個D成年時;佢地仲安排埋D女仔同我相睇,驚死我會攪基,令家族斷香登咁。雖然我唔係基佬,但就喜歡玩D粗獷嘅性行為囉,仲成日上網睇D變態野,睇下有乜刺激新野玩囉,例如幻想下比人強姦,用條大碌鳩鑽屎眼,依家打J時我要揸住自己乳頭同春袋先識興奮和射野。
依家我搬出來一個人住啦,孤家寡人無女朋友,平時我返寫字樓工,好正常架,但要解決性需要時,除咗上網睇住SM片打J之外,有時心血來潮都會去搵深水埗Model 舒淇放鬆下嘅,因為佢勝在想點玩都得嘛。
Model 舒淇嘅工作室有好多性玩具,每次我比佢用繩索紥住動彈不得時,即是心跳加速,細佬更會興奮地勃起,佢再向我那話兒夾上大衣夾,令我全身痛到雞皮都起埋,YES!就係呢刻;Model 舒淇才將我就地正法,汗水淚水西水都出埋;我地每一下性愛動作,都觸動著我的神經,我越痛越帶比佢來高潮,女皇亦無私地吻著我吸啜著;讓我不停地從地獄走到天堂般享受著那份非筆墨能寫得出的感覺,極度刺激;直至我射精入佢口;等佢吸晒D精為止,或者呢D就叫做越墜落越快樂吧。

https://www.miss148.com/girl.php?GID=54396

comb 發表於 2024-3-29 08:42

多謝分享

Ansonkong$$ 發表於 2024-3-29 22:01

多謝分享

cdfan 發表於 2024-4-1 11:05

多謝分享:lol

撻Q 發表於 2024-4-2 00:45

thank you report

kk608 發表於 2024-4-3 00:04

搞到我都心思思

garys 發表於 2024-4-5 02:42

3q ~~~~

鬍鬚仔 發表於 2024-4-6 01:38

謝謝包9

庶務部 發表於 2024-4-8 01:52

nice sharing

亨特利 發表於 2024-4-9 00:25

worth to try
頁: [1] 2
查看完整版本: 我係被虐狂,雖然越痛先越high,但咁至係最高境界