us2010 發表於 2024-1-31 00:02

如萍風騷入骨, 骨技超班

如萍風騷入骨,好有女人味,傾兩句就忍唔住攬埋佢係緊抽水,jar住對波波有搓有揉,好正!手
感一流,勁好好jar,爽到佢飄飄欲仙,好似好姣咁細細聲呻吟,jar到爽曬,沖涼佢主動幫我除衫
除褲,服務好熱心。沖完上床正宗手骨,用心服務,拉筋踩踩一D都唔會偷懶。跟住進入前奏,
錫暈我全身,頂唔順啦!重要時刻,上套主動出擊,屌插好過引,啪啪聲發射子彈。
https://www.miss148.com/girl.php?GID=53655

波比推油 發表於 2024-2-1 11:09

鍾意屌阿婆?婆味十足,骨技欠奉,雙手好鞋,奉勸Brother們小心中伏!

cdfan 發表於 2024-1-31 20:44

Thanks for sharing:lol

萬獸之王 發表於 2024-2-1 00:14

多謝推介

Ansonkong$$ 發表於 2024-2-1 08:24

多謝分享

keng11 發表於 2024-2-2 00:09

thx for report

地盤佬 發表於 2024-2-3 00:07

些些

kingofhorse 發表於 2024-2-3 11:02

波比推油 發表於 2024-2-1 11:09
鍾意屌阿婆?婆味十足,骨技欠奉,雙手好鞋,奉勸Brother們小心中伏!

阿婆咁離譜,可以慳返,多謝師兄

ssper 發表於 2024-2-3 17:20

RE: 如萍風騷入骨, 骨技超班

師兄你有冇搞錯咗第二個?真人實際完全唔係咁過喎。
我驚你屌完呢個阿婆後患有創傷後遺症喎!

ssper 發表於 2024-2-3 17:24

首先声明我唔係歧視老人家。
但係呢個阿婆騙子呃人就要不得,話晒師們啲錢都係努力揾返嚟,尋開心跌錢就唔好啦。
上到去好似去咗老人院咁,阿婆講唔停口吹噓話自己十八般武藝乜能都識,做就乜能都唔得,hea到夠就算。
乜能都做唔到就返歸湊孫,唔好喺度獻世啦。
頁: [1] 2
查看完整版本: 如萍風騷入骨, 骨技超班