忍者龜 發表於 2024-1-24 00:30

AV粉嫩水床女神,水滴型靚波+多水窄西,令我大呼過引

食囡要食新囡靚囡,出來玩咗咁多年,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,網上見深水埗區有咁多囡,咁啱去開嗰頭做野,順便出番個靚火先,機緣巧合比我遇到AV粉嫩水床女神,仲有D沉船感覺添,撳鐘開門眼前一亮入閘,同囡囡傾咗一陣,談吐大方,感覺無撈味,係大部份男人鐘意嗰隻,手拖手洗白白,主動侍浴,白滑水滴型靚波波,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,吹功強勁,抹乾身上床再玩,AV粉嫩水床女神由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!用心吹奏,深喉,錫鳩頭時;深情既眼神互望,百分百有女朋友感覺,鯉魚咀上套拿拿臨轉身男上抽插,佢面紅紅叫晒honey,我梗係要屌大力D入D啦,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓盡入盡插,佢肉緊到攬實我想車,囡囡主動投入,我當然一車再車啦,佢妹妹好濕滑,D愛水流到落張床度,真係淫而不蕩,到中段捽幾捽佢細妹已潮吹噴水,互動表現出色,女上騎功出色,快速坐上來直插打圈,細妹好窄好濕仲收埋陰,騎到面都紅晒,再玩後進,推車我最like,大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷啪啪怕,佢即時高潮迭起揈晒頭,真心爽呀,最後我開turbo加速,屌到成張床都震埋,狂插多百幾吓,大大力深入爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,AV粉嫩水床女神服務非常認真細心,服務肯定好過以前東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真大呼過引了!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=53592

comb 發表於 2024-1-24 08:24

多謝分享

Ansonkong$$ 發表於 2024-1-24 21:41

多謝分享

食好嘢 發表於 2024-1-25 00:01

WORTH TRY

ACalan 發表於 2024-1-25 05:16

多謝師兄好野分享!!!!!!

洪爺 發表於 2024-1-26 00:08

thx report

根本岸久 發表於 2024-1-27 00:06

搞到我都心思思

吳好問 發表於 2024-1-29 01:50

謝謝推介

lt6460 發表於 2024-1-29 08:57

謝分享

喪標 發表於 2024-1-30 00:28

釘橋
頁: [1] 2
查看完整版本: AV粉嫩水床女神,水滴型靚波+多水窄西,令我大呼過引