勃勃超人 發表於 2024-1-17 00:57

食到好嘢要介紹,高質淫娃 Model 舒淇 此中尋!爽爆!

撳鐘見樣靚,係我柸茶,睇中咗Model 舒淇嘅原因好多,年輕貌美,笑容滿面,微絲細眼,電力十足,玲瓏體態,好惹火,有波有籮,入閘同囡囡傾咗一陣,佢談吐優雅大方,感覺好自然,男人絕對鐘意,雖然今次唔係玩SM重口味,但囡囡第一時間主動幫我除衫沖涼侍浴,先嚟個鴛鴦浴,洗白白時主動又投入,好激情好有女朋友feel,搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,上到床,喺床上慢慢嘆囡囡自動波服務,Model 舒淇熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽死了,AV式環保吹,唔係博命吹嗰隻,吹吹下先加快節奏, 而且仲有深喉簫,有晒眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到幾乎爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起世紀嘅慾火,到咁上下先來我主動男上,分開囡囡對腳,快慢抽送,令Model 舒淇嘅叫床聲愈叫愈狂,直情興奮到用雙手捉實我手臂大力捉住,面紅耳赤,我不斷變換花式,囡囡都無黑面,仲主動騎上來,速度一流,快上快落,騎功出色了得,波濤起伏,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。

https://www.miss148.com/girl.php?GID=53526

comb 發表於 2024-1-17 08:59

多謝分享

lt6460 發表於 2024-1-17 09:34

謝分享

cho01 發表於 2024-1-17 19:50

請問是不是高妹

ACalan 發表於 2024-1-17 21:15

恭喜師兄食到好野!!!!

Ansonkong$$ 發表於 2024-1-17 22:00

多謝分享

jo4533 發表於 2024-1-18 00:06

tks for report

cdfan 發表於 2024-1-18 18:42

Thank for sharing:lol

骰魔 發表於 2024-1-19 00:16

釘橋

jack9 發表於 2024-1-20 00:25

諗起都興奮
頁: [1] 2
查看完整版本: 食到好嘢要介紹,高質淫娃 Model 舒淇 此中尋!爽爆!